چه کتابخانه هایی را ندارد؟ Qt
-
سلام.می دونم که در این فروم در مورد کیوت بحث می شود.اما وقتی کتابخانه های مایکروسافت و
win32
رو می بینم یک سری کتابخونه می بینم که در مورد سی پی یو و یا باس و یا سی دی رام و یا بایوس و کلا یکسری کتابخانه های سخت افزاری وجود داره.من چنین چیزهایی رو تو داکیومنت کیوت ندیدم.البته کیوت تو بحث اینترفیس و رابط کاربری سنگ تمام گذاشته و کتابخانه های جالبی رو داره.اما به نظر میرسه در مورد سخت افزار خیلی غنی نیست.مثلا من در هیچ کجای داکیومنت کیوت ندیدم که در مورد سی پی یو و یا سی دی رام حرفی زده باشه.اون هایی که با کتابخانه های ویژوال استودیو کار کردند متوجه می شوند که من چی دارم میگم.در اینکه کیوت به صورت کراس پلتفرم کتابخانه های ارزشمندی رو در اختیار گذاشته تا برنامه نویسی رو راحت تر و دلچسب تر کنه شکی نیست.اما به نظر میرسه در مورد سخت افزار نواقصی رو داره.ایا اینطور نیست؟با تشکر -
p{direction:rtl; text-align:right}. مدیریت سخت افزار در اختیار سیستم عامل است، و تلاش کتابخانهای مانند کیوت این است که هر چه میتواند سطح تجریدی ورای سختافزار به شما بدهد تا بتوانید بدون نگرانی درباره نحوه کارکرد سختافزار، و درایورها و رابطهای برنامهنویسی سیستم عامل کارتان را انجام بدهید.
اما اگر شما میخواهید با سختافزار مستقیم سر و کله بزنید یا ویژگیهای خاص آن را با رابطهای برنامهنویسی سیستم عامل در اختیار بگیرید، خوب باید به سراغ ابزارهای برنامهنویسی متناسب با آنها بروید.
به قول معروف: نمیشه هم خدا رو بخواید هم خرما رو!