مشکل پیدا نکردن هدرفایل <stddef.h> در کیوت 5.2
-
سلام . چند روزیه که به مشکلات عدیده ای خوردم و هر پروژه ای رو میخوام تو کیوت 5.2 mscv 2012 کامپایل کنم با ارور پیدا نشدن فایل stddef.h مواجه میشم .
من رو سیستمم ویژوال استودیو 2013 و 2010 نصب بود . بعد ورژن اندروید برای ویندوز رو دانلود کردم و بخشی از پروژه ام رو نوشتم ( اصلا ربطی به اندروید نداره چون خواستم بعدا اگه خواستم با اندورید کار کنم مشکلی نباشه اینو دانلود کردم . پروژم دسکتاپیه )
بعد کارم خورد به یک سری از توابع mfc ویندوز و یکسری هدر فایل که سرچایی که کردم گفتن بهتره از کامپایلتر ویژوال سی++ استفاده کنی تا مینگ دابلیو.
منم ورژن mscv2012 offline.exe رو دانلود و نصب کردم . اما دیدم ارور میده بعد فهمیدم ویژوال استودیو 2012 میخواد . اونو نصب کردم بعدش ارور میداد هدر فایلای
<comdef.h> <atlbase.h> and <stddef.h>.
رو پیدا نمیکنه در صورتی که هر سه تاشون تو سیستم وجود دارن .
گفتم شاید بخاطر اینه که بعد از نصب کیوت ویژوال استودیو نصب کردمه . پاکش کردم دوباره نصبش کردم بازم همونه . گفتم شاید بخاطر نصب ورژن اندروییدی و مینگ دابلیوشه اونم پاک کردم ولی باز همونه
WDK هم نصب کردم منتها هیچ اتفاقی نیافتاده .
الان هم یکی دو روزه اینجا سوال کردم هیچ خبری نشده
لطفا یکی یه راهنمایی کنه مشکل از کجاست! -
p{direction:rtl; text-align:right}. سلام
p{direction:rtl; text-align:right}. میشه توضیح بدید که چرا به هدرهای سطح پایین نیاز دارید؟ شاید کیوت گزینهٔ مناسبی برای کار شما نباشه.
p{direction:rtl; text-align:right}. هدر Active Template Library سنخیتی با کیوت نداره. هدرهای دیگه رو در محیط توسعهٔ MinGW و هم در MSVC میتونید پیداش کنید. به مسیرها دقت کنید حدالإمکان سعی کنید از Command Line های خود VS استفاده کنید.