مشکل صدا در دیالوگ های پیام مسیج باکس ها
-
p{direction:rtl; text-align:right}. سلام
یعنی نباید پخش بشه و این عادیه؟!
از شما بعیده!
شایدم متوجه منظورم نشدین
منظورم دیالوگ های استاندارد سیستم ویندوز هست نه دیالوگ های شخصی@
#include <QMessageBox>
@@
QMessageBox msgBox;
msgBox.setText("<b> The document has been modified.<\b>");
msgBox.setInformativeText(" Do you want to save your changes? ");
msgBox.setStandardButtons(QMessageBox::Save | QMessageBox::Discard | QMessageBox::Cancel);
msgBox.setDefaultButton(QMessageBox::Save);
msgBox.setIcon(QMessageBox::Warning);int ret = msgBox.exec(); // ....--
@
Os Windows 7 32bbit - Qt- v5.1.1 - Mingw 4.8-32bit
-
p{direction:rtl; text-align:right}. قرار نیست صدایی پخش بشه. خود API ویندوز و استانداردهای تعریفشدهٔ Win32 هم همچین چیزی ندارن.
p{direction:rtl; text-align:right}. بهرحال صدای مسیجها با دیالوگهای سیستمی باید وجود داشته باشه. الان ویندوز ندارم که تست کنم. قطعاً Native ها صدا دارن:
@
QMessageBox::warning(0, "Message", "Message Text");
@ -
p{direction:rtl; text-align:right}. مشکل و تقریبا حل کردم ظاهراً این مشکل فقط در نسخه های جدید کیوت وجود داره در نسخه های پنج به بعد فکر میکنم این یه باگ باشه
بهرحال وقتی از کیوت نسخه 4.8.5 استفاده میکنم هیچ مشکلی وجود نداره اما همون کدها رو وقتی توی ورژن جدید کامپایل میکنم به مشکل میخوره و دیالوگ ها صدا نداره. -
p{direction:rtl; text-align:right}. سلام
بله من توی پست اول کد رو اینجا اشتباهی عنوان کردم البته فقط کد رو اینجا اشتباه درج کردم و اشتباه تایپی بود از روی عجله و کمی کم دقتی- ولی درواقع کد صحیح مشکلش پاربرجاست.
یعنی حتی وقتی از همون نمونه کدهای راهنمای کیوت هم استفاده میکنم مشکل صدا رو دارن
البته این یه باگ بود که من ریپورتش کردم و قرار شده توی نسخه بعد اصلاح بشه
چون همون کدها توی ورژن های قبل از پنج هیچ مشکلی ندارن.
من بارها آزمایش کردم.. -
p{direction:rtl; text-align:right}. سللام
دوست عزیز این درواقع از اون باگ های نادره که توی هیچ دسته ای از باگها قرار نمیگیره چون ظاهرا همچین چیزی رو احتمالا توسعه دهنده پیش بینی نمی کردن.
برنامه بدون هیچ مشکلی کامپایل و اجرا میشه و مسیج باکس هم همینطور براحتی و بدون مشکل نمایش داده میشه اما بصورت کاملا سایلنت. برای تمام حالت های مسیج باکس ها چه هشدار چه خطا و چه اطلاعاتی و ....ممنون میشم پیگیر باشین