کیتهای توسعهٔ کیوت ۵
-
p{direction:rtl;text-align:right}. بعد از حدود ۶۴ ساعت کامپایل تونستم کیوت پنج رو در دو نسخهٔ ۶۴ بیتی و ۳۲ بیتی برای ویندوز کامپایل کنم. (بیچاره کامپیوتر) این کامپایلها جزئی از پروژهٔ EBO-Qt خواهند بود. EBO-Qt مخفف En-Block Optimized Qt هست که قراره برای معماریهای i686 و amd64 ابزار توسعهای با سرعت خیلی بالا فراهم کنه.
p{direction:rtl;text-align:right}. در حال حاضر اینستالرهایی برای Runtime درست کردم. اینها رو بنا به مشکلات حقوقی نمیتونم توی اینترنت بذارم. وقتی مشکلاتش حل شد آپلود میکنم. با استفاده از این اینستالرها میشه DLL های ضروری برای اجرای برنامههای کیوت رو فقط یکبار روی سیستمعامل هدف نصب کرد. طوری که برای هر پروژه لازم نباشه کلی دردسر تحمل کنیم و یه عالمه فایل ریز و درشت رو بذاریم کنار برنامه. یک سری امکانات رفاهی[!] هم کنارش گذاشتم. مثلاً این که اینستالر با انتخاب یک گزینه موقع نصب؛ برنامهٔ فوقالعاده قشنگ DBus رو بهشکل یک سرویس ویندوز روی سیستم نصب میکنه. همچنین مسیر dll های نصب شده رو در صورت عدم وجود به مسیر سیستم اضافه میکنه. یک کلیدی هم در رجیستری اضافه میشه که در آینده برای تشخیص نسخه و برخوردها استفاده خواهد شد.
p{direction:rtl;text-align:right}. دومین نوع اینستالرها، SDK Installer هستند. تقریباً شبیه همونهایی که برای نسخههای قبلی منتشر شده بود. اینها هم برای راحت کردن کار برنامهنویسها و قابلیت انتقال پلتفرم توسعه روی کامپیوترهای مختلف استفاده خواهند شد. اینها هم مشکلات حقوقی دارن! (این اروپاییهای نادان واسهٔ هر چیزی قانون دارن. نمیتونم از لوگوی کیوت توی اینستالر بدون اجازهٔ Digia استفاده کنم) این پروژه به زودی منتشر خواهند شد.
p{direction:rtl;text-align:right}. هر کسی خواست همکاری کنه بیاد شروع کنیم.