تقویم
-
p{direction:rtl;text-align:right}. قبلا در مورد موضوع تقویم جلالی بحث زیاد شده. نمیدونم پروژه سروش هم تا چه حد پیش رفته.
اول از همه خواسته فعلی من الان یه تقویم جلالی هست (2 طرفه) اگر کسی موجود داره، نیاز دارم.
و بعد اینکه یه سورس قدیمی دارم از vb6 که تقویم های مختلف بصورت دقیق و با بهترین و کوتاهترین متد نوشته شده. نظرم اینه که این رو بیاریمش توی کیوت.
تقویم هایی که داره
Julian
Gregorian
Jalali
Hijri (قمری)
Hebrewp{direction:rtl;text-align:right}. علت اینکه نظرم روی این سورس هست
1- از کیفیت الگوریتم ها و دقت عملکردشون اطمینان کامل دارم به همین علت نیازی به فکر کردن و تحقیق مجدد وجود نداره
2- علاوه بر تقویم جلالی کمبود تقویم های دیگه هم توی کیوت احساس میشه و لازمهp{direction:rtl;text-align:right}. کسانی که میخوان همکاری کنن
1- به کیوت مسلط باشند
2- تمیز کار باشند
3- با استانداردهای تولید و توزیع کیوت آشنایی داشته باشند
4- به زبان انگلیسی مسلط باشند
5- به فرمان های مستند سازی doxygen آشنایی داشته باشندp{direction:rtl;text-align:right}. بهترین تاریخ شروع به کار؟
-
p{direction:rtl;text-align:right}. طی صحبتهایی که با توسعهدهندهها داشتیم قرار شده تقویم جلالی رو توی 5.1 منتشر کنیم. یک کتابخونه هم برای کیوت ۴ نوشتم که تقویم جلالی رو به ژولین و برعکس تبدیل میکنه. متنتهی به دلیل این که وقتم خیلی محدود بود نتونستم ویجت تاریخ رو بهطور کامل با تاریخ جلالی همگردانی کنم. در هر صورت توسعهٔ کیوت ۴ تموم شده و باید روی پنج سرمایهگذاری کنیم.
p{direction:rtl;text-align:right}. مشکلی که در مورد کیوت ۵ هست اینه که برای Locale از کتابخانهٔ ICU استفاده کرده. ICU خیلی چیزها رو راحتتر خواهد کرد. اما مشکلاتی هم داره.
p{direction:rtl;text-align:right}. من قصد دارم کلاسهای مربوط به QJalaliDate رو که خودم ازشون استفاده میکنم به صورت متنبسته منتشر کنم. یکسری DLL و هدرهای مربوطه میتونم بهت بدم که بهطور موقتی کارت رو راه بندازه.
این که چرا متنباز نمیکنم، دلیلش اینه که یکسری کدها هست از یه ستارهشناس لهستانی گرفته شده. برای لایسنسهای GPL یا LGPL باید باهاش تماس بگیرم و یه رضایتنامهٔ امضا شده برام فکس کنه :| -
p{direction:rtl;text-align:right}. مشکل ICU چیه؟
خوب حالا که استارت کار رو زدی کار روی تقویم های دیگه هم ساده میشه.
جلالی رو برام بفرست بی زحمت mohsen@madagon.com برای 5 -
p{direction:rtl;text-align:right}. جلالی برای پنج کار نمیکنه. فقط برای چهار کار میکنه. بهعنوان یه کتابخانهٔ shared برای 4.8.4 نوشته بودمش.
در مورد تقویمها برنامههای بزرگی در دست اجراست! بهراحتی نمیشه برای جلالی کاری کرد. اومدن یه کلاسی نوشتن به اسم "QCalenderSystem":http://qt-project.org/wiki/Qt-5-ICU#955c0120c32f7991db7d55a94df808c2
خیلی جالبه یه سری چیزهای جدید هم هست باید بشینم بخونم سر موقعp{direction:rtl;text-align:right}. الان خیر سرم وسط امتحاناتم! امروز کلی وقت تلف کردم فردا هم یه امتحان سهواحدی دارم. وقتی کیوت ۴ رو روی ویندوز نصب کردم برات DLL ها رو میفرستم. با پنج ولی کار نخواهد کرد.
-
p{direction:rtl;text-align:right}. نه آخه پروژه رو پورت کردم به 5. در هر صورت ممنون.
[quote author="soroush" date="1357314809"]
در مورد تقویمها برنامههای بزرگی در دست اجراست! بهراحتی نمیشه برای جلالی کاری کرد. اومدن یه کلاسی نوشتن به اسم "QCalenderSystem":http://qt-project.org/wiki/Qt-5-ICU#955c0120c32f7991db7d55a94df808c2
خیلی جالبه یه سری چیزهای جدید هم هست باید بشینم بخونم سر موقع
[/quote]p{direction:rtl;text-align:right}. خوبه پلان استاندارد گذاشتن واسش. ولی هنوز جزو todo هست. اگر همراه باهاش پیش بریم نتیجش بهتره.