آینده کاری کیوت
-
p{direction:rtl;text-align:right}. من الان تمام پروژههای تجاری رو که میگیرم با کیوت مینویسیم و با توجه به کیفیت و مقیاس کارهای قابلانجام، میتونم بگم حدود سه برابر زمانی که با سیشارپ کد مینوشتم درامد دارم. همچنین تلاش لازم برای استفاده از کیوت خیلی کمتر و نتیجهٔ کار خیلی بهتر هست. جامعهٔ مهندسین نرمافزار ایرانی عقلشون به چشمشونه. برای همین یه چیزی مد میشه دست بر نمیدارن. الان مد شده همه CMS مینویسن و برنامههای تحت وب. در صورتی که برای ۹۰٪ موارد هیچ طراحی مناسبی نیست. همچنین در مورد سیشارپ و ابزارها/تکنولوژیهای دیگه همینطوره.
p{direction:rtl;text-align:right}. کیوت در ایران تقریباً ناشناخته و گنگه. شرکتهای ایرانی هم از کیوت بههیچوجه استفاده نمیکنن. (یه جز یکی دو مورد محدود). شما اگر قصد دارید کیوت یاد بگیرید این حقیقت رو مدنظر داشته باشید که کاملاً خلاف جریان حرکت خواهید کرد و با همهٔ همکارها مشکل خواهید داشت.
p{direction:rtl;text-align:right}. براساس تجربهٔ شخصیم میتونم بگم اگر راحتطلب هستید و دنبال درامد کم و سریع هستید برید سیشارپ و WCF و اینچیزا رو یاد بگیرید. نتیجهٔ نهایی کارهایی که انجام میدید خیلی محدود و ناکارا خواهد بود. اما درامدتون تضمین شده است. اگر راحتطلب نیستید، افکار بزرگی دارید و از یاد گرفتن چیزای جدید نمیترسید و استعداد زیادی دارید، کیوت یاد بگیرید. نتیجهٔ کار خیلی بهتر خواهد بود. و البته اینم بگم استارت زدن با کیوت خیلی سختتره. اما با کیوت میتونید تقریباً هر کاری با هر کیفیتی انجام بدید. محدودیتی که در مورد تکنولوژیهای مایکروسافت هست در مورد کیوت وجود نداره.
p{direction:rtl;text-align:right}. فکر نمیکنم کیوت به این زودیها توی جامعهٔ مهندسی ایران جا بیفته. حداقل برای پنج تا ده سال آینده فکر نمیکنم تمایل به کیوت زیاد باشه. از طرف دیگه فریمورکهایی مثل کیوت خارج از ایران خیلی طرفدار دارن. مثلاً خیلی از ایالتهای فدرال آلمان تمام سیستمهای نرمافزاری دولتهای محلی رو با کیوت نوشتن.
برای آشنایی بیشتر با ابزارها و معادلها میتونید این لینکها رو هم ببینید: